Legekassen på Kassebølle Friskole


Legekassen er en legestue for børn i alderen 0-6 år i følgeskab med en voksen.
Vi er en god stor gruppe, der mødes fast hver onsdag formiddag i tidsrummet fra 8.30-12.30 og leger, synger, spiller guitar, klippe klister og hygger os sammen. Herud over laver vi mange andre løse aftaler og udflugter på ugens øvrige dage.
Legestuen er et samarbejde mellem Kassebølle Friskole og Simmerbølle Kirke. Vi lægger vægt på traditionerne, årets gang og tilrettelægger temaer og aktiviteterne efter det.
Når vi mødes holder vi altid fast en rundkreds med fællessang og leg; vi spiser frugt sammen, og snakker om den aktivitet, man har mulighed for at være med til - det står børnene helt frit om de gerne vil være med eller bare lege selv.

Legekassen har til huse på Kassebølle Friskole. Vi har vores eget store hyggelige rum, propfyldt med spændende legetøj. Her spiser vi også vores madpakker sammen, inden vi går hjem.
Engang imellem låner vi skolens hal, eller går på legepladsen, ligesom vi også ofte drager på fælles udflugter i det blå. Ex. Bondegårdsbesøg, børneaktiviteter i kirken, bibliotek, strandtur og hesteridning.

Alle har et stykke frugt med til det fælles fad plus deres madpakker.
Det koster 10kr pr gang - dette dækker aktiviteter og kaffe/ the til de voksne.

Kom og vær med - alle er mere end velkomne. Kontakt Rikke Vædele: tlf. 29242436
Eller find os på Facebook under legestuen LEGEKASSE

Donation

Kort før sommerferien blev vi kontaktet af Pil Wurtz, guldsmed, som laver et Langelandssmykke Hvert år vælger hun et projekt for børn på øen, som hun vil glæde med noget af overskuddet fra smykket. Så på den store legedag i juni i år fik vi overrakt en ny guitar, og vi er SÅ glade og taknemmelige!